Seyitömer Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Türk millî eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, özgüveni yüksek, kendini ifade eden, araştırmacı, Millî ve ahlaki değerlere sahip, gelişmeye açık, yapıcı bireyler yetiştirmek ve onları bir üst öğrenime hazırlamak amacıyla eğitim öğretim hizmetlerinin sağlıklı ve sürekli olarak sunmak.

Başarılar: "Camiye Vefa" Temalı Resim Merkez ilçe 3. lüğü

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Gün içinde çeşitli saatlerdeki özel ve Seyitömer Belediyesi´ne ait servilerle geliş-gidiş sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Haftada 6 saat Voleybol egzersiz programı ile öğrencilerimizin gelişimine katkı sunuyoruz.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim fuarı
Proje Çalışmaları: eTwinning(kahraman benim) LGS Hazırlık Programı EGEP Projesi En Temiz Sınıf Her Cuma Bir Köy

Telefon - 0(274) 248 5432

WEB - https://seyitomerortaokulu.meb.k12.tr