Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Bilgilendirme Ve Farkındalık Eğitimleri

Milli Eğitim Bakanlığının, Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Sağlık Bakanlıkları ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Faaliyet Planı" oluşturulmuştur. Bu kapsamda bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilmesi, broşür dağıtılması, afiş asılması ve teknik imkânlar doğrultusunda video gösterimi yapılması istenmiştir.

Sorumluluk bölgemizde yer alan bütün ortaokul ve liselerde görevli rehber öğretmenlerin okullarındaki öğrencilere aşağıda yer alan içerikler ile ilgili bilgilendirme yapması ve video gösterimini sağlaması gerekmektedir.

01.11.2022 162

TÜM SINIFLARDA İZLETİLECEK VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Adres:
Seyitömer Beldesi Seyitler Mah. Cami Sk. Seyitömer Ortaokulu No 7 Mernis Adres Kodu 2489247177 MERKEZ / KÜTAHYA